Kontakta oss

Har du några frågor om oss eller våra tjänster.

Fyll i formuläret eller skriv till oss på info@shoppingakuten.se
eller ring oss på 08-23 30 07. 

Namn
Namn
Shoppingakuten i Expressen om oniomani

Blogg

Shoppingakuten i Expressen om oniomani

patrik forsberg

632@60.jpg

Vi vet i dag att shoppingmissbruk drivs av starka känslor. Oftast börjar det med en upphetsning redan vid tanken på att shoppa. Därpå följer ett starkt behov av att gå vidare och fullfölja ett köp. Sedan uppstår en tillfällig känsla av lättnad, som oftast snabbt förbyts av skuldkänslor. 


"Jag hade en gång en klient som önskade att hon i stället hade varit alkoholist, eftersom människor då skulle ha tagit problemet på allvar och direkt vetat vad man skulle göra. "Här blir allt så suddigt, och man blir behandlad som en svag människa som har sig själv att skylla."
- Patrik Wincent

Läs hela artikeln